hayet عضو متميز
الهواية : اللون المفضل لديك : الشراب المفضل : الآكلة المفصلة : لاعبك المفضل في الفريق الوطني : أختر ناديك المفصل : المزاج : MMS : الــــدولــــــــة : عدد المساهمات : 653 نقاط : 1994 تاريخ التسجيل : 05/08/2010 العمر : 28 العمل/الترفيه : طالبة
| موضوع: كبسة الفراخ الإثنين أغسطس 23, 2010 3:17 am | |
| المقادير 2 كوب ارز نص كيلو فراخ بانية فلفل رومى طماطم زيتون اسود بصل اضيفى الكميات حسب الرغبة ملح و فلفل و كسبرة و كارى
2التحضير اغسلي الارز جيداً ثم ضعي عليه 2 كوب ماء و ضعي الكارى و الملح وشوية زيت و اتركيه الى قرب النضج قطعي الفراخ قطع صغيرة ثم ضعي عليها شوية زيت و اقلبيها على النار لحد لما تقرب تستوى ضعي عليها البصل و الفلفل الرومى و اتركيها شوية ثم ضعي الطماطم و الزيتون و عند التاكد انهم استوا و الارز ايضا ضعي الفراخ على الارز وقلبيهم مع بعض
و بالهنا و الشفا
3فوائد الطبق مفيدة جدا
4شاهد أيضاً القلقاس المصري البيبي مسخن دجاج بالقشطه سمك في الفرن كفتة ملفوفة في باذنجان الأرز الملوّن الشعيريه بالباشميل وبحشوة التونه معكرونة فيتوتشيني بالربيان برياني الربيان الخروف المحشي بالرز واللحمة المفرومة والمكسرات
| |
|